Käyttöehdot

Käyttämällä Palveluja sitoudut noudattamaan tämän Sopimuksen ehtoja. Jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää tai muuten käyttää Palveluja.

Lisäksi käyttäessäsi tiettyjä palveluita tai ominaisuuksia tai ostaessasi Palveluita sinun on noudatettava tällaisiin palveluihin, ominaisuuksiin tai ostoihin sovellettavia lähetettyjä ohjeita tai käytäntöjä, joita voidaan ajoittain lähettää. Kaikki tällaiset ohjeet tai käytännöt sisällytetään täten viitteenä tähän sopimukseen, ja suostut noudattamaan ajoittain voimassa olevia ohjeita tai käytäntöjä. Lisäksi Palvelujen ja Tilisi saatavuuteen sovelletaan aina sovellettavaa lakia ja määräyksiä kaikilta osin, jotka ovat voimassa ajoittain.

Täältä pelaajat voivat löytää jännittäviä pelejä, joita voi pelata verkossa sormen napautuksella.
Ilmaiset pelit tarjoavat samat korkealaatuiset grafiikat ja pelattavuuden kuin tavalliset pelit, joten ne sopivat täydellisesti pelaajille, jotka haluavat kokeilla uusia pelejä tai vain harjoittaa strategioita.

Joten haluatko ilmaisia pelejä parantamaan taitojasi tai kokeilemaan mahdollisuuksiasi omaisuuden laskeutumiseen, löydät molemmat sivustoltamme.
Ilmaisten pelien avulla pelaajat voivat nauttia suosikkipeleistään vaarantamatta rahaa.

PERUSEHDOT:
Olet saavuttanut paynplay24.com-verkkosivuston. Tämä on palvelusehtosivumme, joka kuvaa oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi käyttää sivustoamme. Pysymällä sivustolla ja pääsemällä mihin tahansa palveluihimme hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä oikeudet ja ehdot. Kaikkien palvelujen ja sisällön käyttö on kuvattu myös alla.

Näitä ehtoja voidaan päivittää aika ajoin ilman erillistä ilmoitusta oman harkintamme mukaan. Tarkista nämä ehdot säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.

PALVELUJEN PÄÄSY
Jotta voit käyttää tätä sivustoa ja kaikkia paynplay24.com-sivustoon liittyviä palveluja oikein, sinun on ensin hankittava oma Internet-yhteys ja maksettava kaikki tähän pääsyyn liittyvät palvelumaksut. Olet yksin vastuussa tarvittavien laitteiden hankkimisesta ja maksamisesta, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) tietokone tai mobiililaite, modeemi jne …

MUUTOKSET Sivustolle
paynplay24.com pidättää oikeuden milloin tahansa muokata tai lopettaa väliaikaisesti tai pysyvästi minkä tahansa sivuston (tai koko) sivuston tai palvelun osan ilmoittamatta siitä etukäteen.

LINKITTÄMINEN
Sivustomme voi myös tarjota ajoittain linkkejä muille verkkosivustoille ja resursseille. Koska meillä ei ole suoraa tai epäsuoraa kontrollia minkään kolmannen osapuolen resursseista, tunnustat ja hyväksyt, että paynplay24.com ei ole suoraan, epäsuorasti vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tai liittyvät käytön tai siihen luottamisen. tällaisesta sisällöstä, tavaroista tai palveluista, joita löytyy mistä tahansa sivustosta tai resurssista.

 

PAYNPLAY24
Plaza 7
Email [email protected]
Tel. 5458 8159