Kuvaus Teamfight Tactics: League of Legends -strategiapelistä Kokoa Teamfight Tacticsin suosikkimestareiden armeija, PvP-strategia-autoilija League of Legendsin takana olevasta studiosta.

Luo, asenna ja päivitä League of Legends -mestareiden pyörivästä joukosta kierroksella taistellessasi tullaksesi huipputaktikoksi. Juoksu Daredevilsin kanssa tai nouse jumalien kanssa – strategia on kaikki sinun tehtäväsi.

KÄYNNISTÄ PARTY Soittakaa uudella vuodella Festival of Beasts, viimeisin päivitys, joka sisältää uusia mestareita kaikkialta League of Legends -universumista. Juhli tyylikkäästi eksklusiivisilla Lunar New Year -aiheisilla pienillä legendoilla, interaktiivisilla areenoilla, hymiöillä ja muilla.

Taistele sen kanssa Ylitä vastustajat ja pidä niitä ajan tasalla rekrytoimalla huipputason joukkue, joka on valmis taistelemaan kunniaksi … ja taputtele vihollisiasi. Satunnaiset luonnokset ja pelin sisäiset tapahtumat tarkoittavat, ettei kahta ottelua pelata täsmälleen samaa.

NOSTA JA Mene Alustojen välinen tuki tarkoittaa, että voit pelata ystävien kanssa (ja murskata kilpailun) PC: llä, Macilla ja mobiililaitteella.

NOSTA RAVIKKOJA Täysi kilpailutuki ja matchmaking. Raudasta haastajaan, nouse tikkaita perustuen jokaisen pelin lopulliseen asemaan. Pysy tuohon rankattuihin palkintoihin jokaisen sarjan lopussa.

TYYLI ‘EM Tee jokaisesta ottelusta omasi juhlallisilla areenoilla, puomilla ja Little Legendsillä. Kerää uusia ulkoasuja pelaamalla pelejä tai ostamalla niitä TFT-kaupasta.

Ansaitse pelatessasi Avaa ilmaiset Little Legends, areenat, hymiöt ja puomit uudella Fates II Passilla tai päivitä Pass +: een saadaksesi vielä enemmän palkintoja. Nyt voit päivittää suosikkisi pienet legendat käyttämällä Star Shardsia, jotka ovat saatavilla kaupassa ja Pass +: ssa

Categories: BONUKSETPARHAAT