Scary Teacher 3D

Tarina kertoo nerokkaasta tytöstä ja hänen pahimmasta lukion opettajastaan. Pelottava opettaja on uhannut lapsia, antanut fyysisiä rangaistuksia ja toisinaan kiduttanut lapsia. Nyt tämä pelottava opettaja on muuttanut naapuriksi ja olet päättänyt antaa hänelle opetuksen pelottelemalla häntä.

Mikä on ihanteellinen kosto? On aika pelotella “kammottava opettaja” tekemällä erilaisia aktiviteetteja ja vapauttamalla lemmikkejä hänen valvonnassaan. Sinun on suoritettava tehtäviä ilman kiinni jäämistä ja määrätyssä ajassa.

Pelottava opettaja, joka tunnetaan yleisesti nimellä Miss T, talo koostuu 15 huoneesta ja jokaisessa huoneessa on ratkaisematon mysteeri. Palautat uhrien lasten valokuvat, uhanalaiset lemmikit, suklaakakun ja suklaata. Muista, että on olemassa myös “KELLO”, jolla on jotain yllättävää.

Pelin ominaisuudet sisältävät

1. Avoin maailmatyylinen interaktiivinen talo
2. 15 erilaista huonetta ja mysteeriä ratkaistavaksi
3. Kauhuteemat, mutta sopivat kaiken ikäisille lapsille
4. Helppo hallinta Tämä on hämmästyttävä sovellus, jota suosittelen kenellekään, se ei ole niin pelottavaa, joten jos pelkäät ja et pidä näistä peleistä, tämä on sinulle “kauhupeli”. Vaikka se on pelottavaa, hän ei juokse nopeammin kuin sinä, joten vaikka heität puhelimen huoneen yli, sinulla saattaa vielä olla aikaa.

Categories: PARHAAT