Stickman Party

Sovelluksen kuvaus Stickman Party on kokoelma yksinpelejä / paikallisia moninpelejä, mukaan lukien yhden pelaajan pelit, 2 pelaajan pelit, 3 tai jopa jopa 4 pelaajaa samalla laitteella (tablet-älypuhelin).
Stickman-peleissä säännöt ovat hyvin yksinkertaisia. Voit pelata ilman internetiä / Wi-Fi-yhteyttä, koska tämä peli on tarkoitettu offline-tilassa olevalle, paikalliselle moninpelille yhdessä.

Nämä hauskat stickman-juhlapelit yhdelle, kahdelle tai useammalle pelaajalle ovat täydellisiä tien päällä, juhliin, ensimmäisiin treffeihin sekä aviomiehelle, vaimolle, lapsille ja vanhemmille, veljelle ja sisarelle, kaveriporukalle. Stickman Party -ohjelmassa pelaaminen samalla laitteella ystävien kanssa on hauskaa. Mitä useammat ihmiset pelaavat yhdessä, sitä hauskempaa, mutta jos sinulla ei ole ketään pelaamiseen, voit myös pelata yksin yhden pelaajan kanssa kouluttaaksesi taitojasi myöhempiin voittoihin, kun pelaat ystävien kanssa.

Osa Party Stickman

kokoelman peleistä ainutlaatuisilla säännöillä, mutta on olemassa myös kuuluisien mobiilihittien uusintaversioita. Tietysti ne on mukautettu hulluun tehtävään, jotta olisi mukava pelata yhtä, kahta, kolmea ja neljää pelaajaa yhdellä näytöllä.

Ominaisuudet

• Yksinkertainen yhdellä painalluksella, yhdellä napsautuksella
• 4 pelaajaa voi pelata yhdellä laitteella.
• 30 erilaista peliä
• Haasta ystäväsi ja perheesi
• Pelaa ilmaiseksi

Categories: BONUKSET