Temppelijuoksu

Riippuvuutta herättävä megahitti Temple Run on nyt Androidille! Kaikki ystäväsi pelaavat sitä – voitko voittaa heidän parhaat pisteet?! Olet varastanut kirotun epäjumalan temppelistä, ja nyt sinun täytyy juosta henkesi puolesta paeta pahoja demoni-apinoita, jotka syövät kantapääsi.
Testaa refleksejäsi, kun kilpailet muinaisia temppeliseiniä pitkin puhtaita kallioita. Pyyhkäise kääntyä, hyppää ja liu’uta välttääksesi esteitä, kerää kolikoita ja osta lisävoimia, avaa uusia merkkejä ja katso kuinka pitkälle voit juosta!

“Jokaisessa aarteenetsintää koskevassa seikkailuelokuvassa on yksi kohtaus, jossa pörröinen sankari vihdoin saa käsiinsä aarteen, mutta joutuu sitten navigoimaan räpylöiden sokkelossa päästäkseen eloon. Temppelijono on tämä kohtaus eikä mikään muu. Ja se on hämmästyttävä.”

Yli zillionin latauksella Temple Run määritteli mobiilipelaamisen uudelleen. Hanki nyt enemmän innostavaa juoksua, hyppäämistä, kääntämistä ja liukumista Temple Run 2.
Navigoi vaarallisilla kallioilla, vetoketjuilla, miinoissa ja metsissä, kun yrität paeta kirotun epäjumalan kanssa. Kuinka pitkälle voit juosta?
Sen melko hieno peli minulle, mutta harvat hahmot vaativat ostamista rahalla, joka ei ole reilua, ja ansaitset myös paljon rahaa mainoksista, joten hahmot on avattava ilmaiseksi tai ne voidaan ostaa niiden kolikoiden kanssa, jotka olemme jo saaneet pelissä.

Categories: BONUKSETPARHAAT