Tietosuojakäytäntö

a). Kerätyt tiedot
Kun käytämme verkkosivustoamme tai tilaamme sitä, voimme pyytää sinulta useita henkilökohtaisia tietoja. Tähän voi sisältyä (mutta ei rajoittuen): verkkosivustojen käyttö ja osallistuminen.

b). Kuinka käytämme tietojasi
Kerättyjä ja toimittamiasi tietoja käytetään yleensä tapahtumiesi käsittelyyn ja asiakastuen tarjoamiseen tarpeen mukaan. Voimme myös päättää käyttää tietoja mihin tahansa muihin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, jotka liittyvät paynplay24.com-sivuston tarjoamien sivustojen, ohjelmien, tuotteiden ja palveluiden käyttämiseen.
Voimme paljastaa henkilötietosi, jos niin edellyttää laki tai jokin oikeudellinen viranomainen.
Sivuston käyttäjät voivat ottaa meihin yhteyttä päivittää tai jopa poistaa henkilökohtaisia tietojaan milloin tahansa yhteydenottosivumme kautta.
Paynplay24.com-sivusto on toteuttanut aktiivisia toimenpiteitä kaikkien tietojesi suojaamiseksi.

c). Kolmannen osapuolen verkkosivustot, linkit ja käytännöt
On mahdollista, että käyttäjät voivat seurata linkkejä paynplay24.com -sivustollemme tai sieltä. Tämä voi johtaa tietojen toimittamiseen kolmansille osapuolille. Tämä yksityisyyden suoja ei sido näitä kolmansien osapuolten yrityksiä millään tavalla. Jos sinulla on kysyttävää tältä osin, tarkista kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö. Emme ota vastuuta mistään kolmansien osapuolten käytännöistä, toimista tai käytännöistä, emmekä myöskään voida pitää vastuussa mistään kolmansien osapuolten verkkosivustojen käyttämästä sisällöstä tai käytännöistä.

d). Suostumus tietosuojaselosteeseen
Käyttämällä palvelua ja verkkosivustoa hyväksyt, että sitoudut noudattamaan kaikkia tämän tietosuojakäytännön ehtoja ja määräyksiä. Tämä on täydellinen, täydellinen ja yksinomainen tietosuojalauseke.
Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, käyttöehdoistamme tai siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, ota meihin yhteyttä.

 

PAYNPLAY24
Plaza 7
Email [email protected]
Tel. 5458 8159